När man inte kan fotografera själv

Det är inte alla förunnat att kunna ta bra fotografier själv. Resultatet kan vi ofta se i digitala medier där många bilder är tagna i motljus eller i miljöer som stör själva motivet.

Foton som posters

Har du någon gång längtar efter att ta den där perfekta fotot för att göra en poster av det att hänga upp på väggen hemma, men känt att du inte duger som fotograf. Räddningen finns inom räckhåll, du kan köpa mycket vackra posters på nätet. Välj något passande online.

Kanske kan du måla själv

Många av oss minns säkert när vi i grundskolan på några lektioner skulle måla med vattenfärg. Resultatet blev kanske inte alltid det allra bästa och bilderna inte så vackra men det går faktiskt att göra vackra bilder med akvarell. Vårt vanliga dricksvatten är en fantastisk resurs även som ingrediens i vattenfärg.

En konstnär som lyckats med akvareller

Vattenfärg kanske ses på lite över axeln som om det inte är att måla på riktigt. Hur fel kan inte det vara? Det finns många konstnärer som kan göra mycket detaljrika och vackra målningar i akvarell och en av dem är Tage Åsén. Titta och förundras över detaljrikedomen i hans bilder.