Bli fotograferad av en proffsfotograf

En del fotografer med fotostudio erbjuder tjänst där man kan få vara modell för en dag. Alltså bli fotograferad av en proffsfotograf med allt vad det innebär. MEd en fullt utrustad fotostudio så kan det bli riktigt bra bilder.

Se till att förbereda dig väl innan du ger dig iväg till fotostudion. Se till att välja de kläder som du ska ha på dig och gärna ett par ombyten så du ska skifta mellan lite olika kollektioner. Se även till att sminka dig och om du kan detta själv så skaffa det du behöver för att skapa den snyggaste make-up du någonsin gjort inför din fotografering. Om du har någon väninna som kan hjälpa dig så blir det så mycket enklare. Både med sminket men också vid klädombyte i fotostudion.

Försök att slappna av och stressa inte för att hinna dit i tid. Var ute i god tid och se till att allt är med och klart innan du åker. Hur lång tid det tar med fotografering kan skilja sig mellan olika fotografer men man får nog räkna en till två timmar. När det väl ska fotograferas så se till så att frisyr, make-up och kläder sitter som det ska. Slappna av och ha skoj under tiden som det fotograferas. Naturliga och roliga bilder kan uppskattas även om man kan vara lite stressad över situationen.