Börja arbeta med din hobby

Det är inte alls ovanligt att man börjar arbeta med sin hobby efter ett tag. Man börjar som smått med att fotografera och ju mer man fotograferar desto bättre bilder blir det. Man köper på sig bättre kamera och hux flux så blir det ännu bättre bilder. Man har ett gigantiskt intresse för detta med fotografering och det upptar allt mer av din tid.

När du börjar få uppdrag att fotografera så kanske inte tiden räcker till. Du startar upp ett företag och går ner till halvtid på ditt vanliga jobb för att hinna med allt som har med fotografering att göra. Olika fotografer kan ha sina specialiteter. Du kanske har naturfotograferna som din bästa gren och ger ut en fotobok som blir uppmärksammad och än mer jobb rullar in.

Nu kanske du måste sluta på ditt gamla jobb helt ock hållet för att hinna med alla uppdrag som fotograf. Det blir allt mer avancerad utrustning för att kunna ta ännu bättre bilder. Om dina bilder får uppmärksamhet så kan du ta ännu bättre betalt för både uppdrag och de bilder du säljer. Din lilla hobby har expanderat till något som du kan leva på och faktiskt tjäna pengar. Trogen vinner och ge aldrig upp en dröm utan fortsätt kämpa med det du är bra på.