Använd dina bilder

Dina bilder finns lagrade i mobilen, på sin höjd har du överfört dem till datorn så de inte kommer bort. Men sedan ligger de bara där, eller hur? Dina bästa bilder är menad att visas upp och du kan använda dem på flera olika sätt. 

Personliga gåvor

Via EasyTryck kan du köpa saker med ditt eget tryck på, det kan vara allt från paraplyer och usb-stickor till väskor och fleecetröjor. Du kan trycka bilder på vännerna, selfies, naturbilder från dina hemtrakter. Har du en egen firma är det perfekt för att visa uppskattning till kunder och leverantörer!

Tavlor

Du kan göra kollage av dina bilder och hänga på väggen. Har du högupplösta bilder går det att göra större tryck på canvastavlor som du kan hänga över soffan eller sängen. Du kan också trycka bilder själv på trä för att skapa något riktigt unikt. Det enda du behöver göra är att skriva ut bilden spegelvänt och använda ett speciallim för att fästa bilden på träbiten. Därefter skrapas papper bort och kvar är bilden, fast i träet. 

Redigering

Eller varför inte lära sig att redigera? Du kan ladda ner gratis redigeringsprogam eller testa Photoshop i 30 dagar. Ta dina egna bilder och skapa fantasiscener. Du kan klippa ut olika deler från flera bilder och lägga samman dem i nya scener. Använd en selfie och klipp in i en rymdbild, plötsligt är du en austronaut! Det tar lite tid att lära sig alla funktioner, men det finns gott om tutorials att följa. Bestäm vad du vill göra och googla på hur du åstadkommer det, det är lättare än att gå igenom allting steg-för-steg. Då lär du dig bara en hop med funktioner du kanske aldrig kommer att använda.